Bila Dah Lama Tak Coaching Dengan Master Roslan Ghazali

Bila Dah Lama Tak Coaching Dengan Master Roslan Ghazali

RASA BERSALAH BILA DAH LAMA TAK JUMPA AYAHANDA

Boleh katakan kami dah lama tak jumpa, rumah baru master pun kami baru first time singgah. Itulah last sekali pun jumpa 2014 datang coaching. Tempat lain selalu jumpa, tapi bab coaching kat rumah haji ni dah lama, nak personal coaching nih ni memang heart to heart barulah merasa. waduh waduh.

Mula mula dengan kak hasmida yang cunz, bincang pasal tuh inih begitu begini, buka pasal buku 100 tahun dr forrest shaklee, lepas tuh kami ulang kaji balik falsafah dr shaklee, falsafah business shaklee, falsafah duit dan macam macam lagi.

Lepas tuh, bila kak hasmida balik, barulah kami present projek road to master kami. Barulah haji keluar jurus jurus maut. Habis jawab ya kami belajar leadership pure, yang confirm terbukti, hahaha, habislah jadinya kena tahu big why dan macam macam lagi. Lepas tuh dibawaknya budak budak tengok kolam, solat maghrib di masjid, akhirnya baru balik nak makan. Alhamdulillah, kena sentiasa fokus dan jangan lari.

Tapi balik dari rumah haji, baru perasan satu benda. Kekadang dalam satu family adik beradik suka buat hal, tapi kita kena matang dan sentiasa lawat orang tua kita. Ikatan kena kuat walaupun apa terjadi.

Terus fokus, Aminn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge