Bila Kena Minum ESP Shaklee

Nak cerita pasal ESP memanjang memang best, 9 asid amino yang penting untuk badan, kalau tak memang sukarlah nak dapat betul betul protein yang bagus untuk badan. Nak buat macam mana nak dapatkan protein tuh ? First time saya minum pun masa tuh wife saya suruh saya try soy protein lagi satu CINCH SHAKE, tapi kalau campur, lagi best, memang best. 

esp shaklee

Macam macam resepi dah buat, paling teringat sekali masa video pertama yang takda kepala , tapi video tuh ramai orang view, hahaha, punyalah kejam aku time tuh tak tolong bini betulkan , resepi esp cinch oreo, yang sedap tuh. Jadi rugilah time promosi, tak borong banyak banyak, bukan nak jual pun, tapi makan sendiri le, buat stok sendiri, apa lagi, marilah kita memborong.

0 comments on “Bila Kena Minum ESP ShakleeAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge