FAIZ SAAID

BLOG ORANG SELANGOR

Bisnes MLM Global Atomy Tanpa Modal

Bisnes MLM Global Atomy Tanpa Modal

BISNES MLM GLOBAL TANPA MODAL DI ATOMY MALAYSIA KOREA 2016

Ramai warga Malaysia yang mencari peluang bisnes online tanpa modal termasuk tahun 2016 ini. Ada banyak pilihan bisnes yang dapat dimulai tanpa keluar modal seperti program affiliate dan dropship umpamanya. Tetapi amat jarang malah hampir tidak ada peluang untuk orang ramai jalankan perniagaan MLM atau jualan langsung yang menjual pelbagai produk keperluan dengan modal zero apa tah lagi dengan syarikat syarikat gergasi MLM seperti Amway, HerbaLife, Isagenix, NuSkin, Monavie, Vemma, Xango dan banyak lagi. Semuanya memerlukan modal yang agak besar mencapai ratusan Ringgit Malaysia untuk memulainya.

Tapi ini berbeza dengan Atomy, syarikat MLM jualan langsung Korea Selatan yang kini sudah beroperasi secara sah di 7 buah negara termasuk USA, Japan, Canada, Taiwan, Singapore, Cambodia dan juga Philippines selain negara Korea Selatan sendiri. Inilah satu satunya syarikat MLM gergasi global yang menyediakan peluang perniagaan tanpa modal mula, tiada yuran keahlian, yuran pendaftaran, yuran tahunan malah tidak wajib untuk membuat pembelian paksaan sebagaimana kebanyakan MLM lain. Lebih menarik kerana Atomy mendapat sokongan sepenuhnya dari kerajaan Korea Selatan sendiri.

Jadi rakyat Malaysia yang selama ini sedang mencari peluang bisnes MLM Online yang sah, halal, genuince tanpa perlu membayar modal mula, beri perhatian kepada Atomy serta pelancaran Atomy Malaysia yang dibuat pada 17 November 2016. Malah cawangan Atomy Malaysiam subsidari Atomy Korea sudah pun didaftarkan secara sah akhir tahun lepas dan proses mendapatkan segala lesen sudah lulus… Jgn tunggu lagi.. Jom.. jadi sebahagian keluarga Atomy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat