Blogger Hebat pun Daftar Shaklee ?

Blogger Hebat pun Daftar Shaklee ?

Blogger hebat mana ni ? Hahah, misteri sungguh bila dengar yang ada blogger hebat daftar shaklee jugak. Biasalah, sekarang ni zaman internet, semuanya dengan daftar shaklee dengan membaca blog blog yang telah mula membuat perniagaan shaklee dengan hanya sharing di blog blog mereka.

Kenapa kena tulis blog ?

Sebenarnya, kalau nak diceritakan, wife aku pun sebenarnya dari blog lah dia dapat macam macam, nak masuk tv, majalah, dan macam macam lagi semuanya  bermula dari blog. Kiranya aku dulu ada blog sebelum ni, paling lama dulu ialah tajuknya “perjalanan1712”, tapi masa  tu tah tiba tiba nak delete, dan sebagainya. Kesal aku sebab aku dah delete blog tu. Tapi bak kata  orang putih, semangat kena kental, so apa yang penting, usaha dan terus  usaha, dan akhirnya, aku telah mula menjadi bersemangat, dengan adanya beberapa teknik teknik rahsia  yang aku belajar dari group kami. So kalau korang berminat nak tahu tips rahsia tu, bolehlah daftar shaklee  di  sini. dengan hanya RM 65 sahaja.
Apapun, saya nak ucapkan terima kasih kepada blogger iella_kylla kerana menyenaraikan saya dalam blog anda yang cun lagi suci dan murni sambil ada musik indah. Jarang orang nak linkkan blog saya, jadi  terima kasih sekali lagi. 

nama saya dalam blog iela_kylla
Yang ni masa semalam saya capture screen, mungkin lepas ni nama saya tiada dalam blog anda

0 comments on “Blogger Hebat pun Daftar Shaklee ?Add yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge