Blogger Hebat Review Blog Shaklee

Hoo, saje saje, tengok kat google, blogger analytics ni, eh hoo ada blogger hebat, tengah review blog shaklee saya ni. hehhe, terasa bangga jap, apapun terima kasih ye daun keladi kerana sudi mereview blog saya yang sempoi ini . Hmm kat bawah ini ada gambar dari petikan blogger hebat tersebut . Sekali lagi ucapkan terima kasih daun keladi. Oklah untuk kali ini, marilah kita singgah kejap antara blogger blogger hebat yang menyertai shaklee ini. Hoo, siap ada link sekali ok. Jom kita tengok apa yang mereka buat.
Terima Kasih ye cik Nurul Fatihah yang sudi mengreview blog saya yang simple lagi mengarut ni !!!
blogger, shaklee, review
Blogger hebat review blog gua, kembang skt, sebab tkut lepas ni takda pulak

1) honeysour by Ana Lyana

Blog puan Ana Lyana ni, macam-macam cerita ada, paling best ceritanya ialah saya terbaca, husbandnya peminat kelab Manchester United, jadi semua ahli keluarga pakai jersey Man U, hooo, apapun tahniah lah kepada Man U yang akan dapat manager baru David Moyes tak lama lagi. So selalu jugak si Ana ni update blog tentang produk shaklee. Diorang ni pengedar area PutraJaya.
Ingat tak pos RMC gathering rumah zana ? hahaha, memang best, inilah tuan punya rumah kat putra jaya sana tu. Macam macam cerita ada dalam blog ni, tak kurang juga info-info yang menarik boleh korang dapat dalam blog Zana. Memang happy couple betul zana dan husbandnya en adi yang macho itu. Zana juga ialah pengedar shaklee di kawasan PutraJaya .
Kalaulah husband Ana peminat Man U, husband elly ni pulak peminat Real Madrid, hooo, gile kentang Cristiano Ronaldo dan Jose Mourinho yang bakal keluar tak lama lagi. Memang menarik juga, sering juga bertukar wajah, kekadang gambar anaknya, bebaru ni gambar satu family jadi header. Kalau korang duduk area Seri Kembangan nak cari produk shaklee, bolehlah hubungi Puan Zaleha.
Simple je blog puan Jiha, haritu ada datang coaching dengan wife saya haritu. So Jiha pun katanya nak berhenti kerja buat Shaklee pulun habis sampai 50k punya. Nampak semangatnya, rajin juga update pasal shaklee ni. korang yang duduk penang tu, rajin rajin contact Jiha kalau nak produk shaklee ok .

5) jalan abadi by Ainul Mustafa

Last sekali, takyah diperkenalkan lagi, dah lama masuk tv, majalah , surat khabar, vlog, youtube, dan sebagainya. Puan Ainul Mustafa yang cun, marilah kita bersama-sama mencari produk shaklee di shah alam. Apa yang best tentang blog personal wife saya ialah banyak juga cerita nursery, pureen warehouse,  kisah sedara mara, jalan-jalan dan sebagainya. Kami ialah pengedar Shaklee di Shah Alam.

0 comments on “Blogger Hebat Review Blog ShakleeAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge