Blues Gathering

Blues Gathering

November 24, 2008 at 7:58 PM
22/11/2008

Blues gathering, rasanya tajuk sesuai kot. Perancangan ZullKing nakbuat perjumpaan dengan pemuzik pemuzik blues, reggae, rock dan sebagainya. Saya, ct reggae, darn jackshop, zullking mencari cari orang yang nak hadir blues gathering ni. Adui, penat jugaklah. ct reggae memang keje kuat, mencari cari sesapa yang nak perform untuk blues gathering tu.

Malam tu ramai juga yang hadir, kata ZullKing dalam 80 orang, hmmm . melebihi target asal. Bagus. Malam tu saya enjoy tgk sharp shooter, the library dan raksasa, dan juga special performance dari Otai blues, ZullKing and friends.

Gua juga dapat juga berkenalan dengan Apek sharpshooter, yang sememangnye terselah keapekannye. Malam tu juga gua dapat dengar sharp shooter main live. Haha, layan layan, cumenya nak skanking je tak boleh, sebab dah pegang vid cam.

The library, power pop indie yang menghiburkan, second song korang memang layanlah. Element old school with new touching memang layan.

Raksasa pulak rasanya macam malu malu skt, hmmm, tapi sempat juga jamming blues harp ngan diorang, hehehe, layan layan.

Anyway malam tu, kami semua memang enjoy. Hopefully dapat buat blues gathering ni lagi, dan ajak ramai lagi. Mungkin target 200 orang.

Gua terlupa lak, malam tu bluezymoody tak dapat nak main, pak tam lak tak datang adui. Tapi ramai juga yang gua kenal, tak ingatlak . Anyway tima kasih datang blues gathering.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat