FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Bluezymoody-ZullKing-Cantumas cafe

Bluezymoody-ZullKing-Cantumas cafe

November 30, 2008 at 9:21 AM
Jumaat. 28/11/2008, Cantumas Cafe

hari jumaat, aaah, memang traffic jam, ngan lrt putra pun traffic jam, di jemput en . smile bluezymoody, di chow kit , setelah dicadangkan smile, menggunakan monorail.
Malam tu kami dah lewat sangat. Saya sempat ke tempat PakTam, di hulu langat, perg memang sempoi, cara gile. Kami bergerak ke cantumas cafe dalam kul 10 , dengan lambat dan organizer dah mula bingit.

Kami sampai ke Cantumas cafe dalam kul 10 45, dengan mencari tempat pun sesat. Sampai je, kami disuruh stand by dan terus perform. Aaaah. Syafiq drummer pulak hilang, so kami teruskan je perform dengan takde drume. Saya selaku pemain blues harp untuk bluezymoody kalini. Memang belasah je time tu.

Lepas kami habis show, ingatkan nak balik terus, tetiba datang nurul, ct reggae dan big boss zullking. Yeah. Ct dengan cepatnya menyuruh oragnizer pasang set jamming balik. Kali ni dapta juga perform dengan zullking, dengan paktam main bass dan syafiq mucul dengan drumm. Kami main tiga lagu, dan saya nyanyi dua lagu. Yeah(sebenarnya nyanyi mengarut je lirik hahaha).

Malam tu puash hati sebab dpt jamming ngan blues man malaya, mr zullking. PakTam rasanya tak boleh tidu, gitar sx dia digigit oleh zullking masa zullking menyolo blues hehehe.

Sekian sahaja. akhir kata tunggukan single album bluezymoody kontroversi, yeah!!!!

Leave a Reply

Open chat