FAIZ SAAID

BLOG ORANG SELANGOR

Buat Experiment Lintah

Buat Experiment Lintah

February 21, 2009 at 10:58 PM

Pergh, ni first time jugak buat experiment biologi. Setelah di ajak Hanafi dan Dr. Wan Azhar, akhirnya join juga mereka buat experiment ni. Yang best tu, buat experiment tu dengan student korea, (mampuih nak kena speaking berabuk).

Pengalaman yang menarik. Darah Ayam, lintah, uwek!!!!, tak tahan aku (terus pening kepala petang tu).

Hanafi (technician yang bertugas mengawal keamanan negara)

(“saya berada di kampung kerinci”, kata student korea)

Hanafi: Kat sini masih tak maju-maju, sampai sekarang
Korea:hoo, patutlah
Laki: jaga ko ayam!!!
Perempuan: duduk diam ayam, jangan bising
Ayam: Aku confirm masuk syurga, kasi manusia makan

darah ayam sembilih( sedap woo)

lintah(dari kedai AhLin )
lintah: aaah kenyang sungguh
FaizSaaid: Pening kepala aku bau darah ayam ni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat