Budak ASB Suka BUAH HARUM MANIS ?

Budak ASB Suka BUAH HARUM MANIS ?

bukan budak ASB je, orang lain dengor je cerita harum manis,semua nak ambil port, tapi memang terbaiklah, tengah musim sekarang ni, aku tengok si Naja, si Munzir, si Hamzah, semua sibuk nak harum manis, dan semuanya kata nanti aku dapat keyword buah-buahan tempatan. Memang terbaiklah benda nih, jadi kena rajinlah buat blog Harum Manis nih. Oklah, pendek je dulu, sebelum gua nak buat isu lain pulak, sebab nak ambil anak kat sekolah, apapun, minta tolong siapa yang ada Harum Manis lebih sikit, silalah post ke rumah saya sikit, kami pun kebulur nak makan nih, huhuhuhuu
khasiat harum manis

Faiz Saaid

Seorang yang kacak berambut kerinting yang suka menulis idea merapu. Kalau ada cerita, semua cerita dia nak ulas dengan pandangan mata beliau yang sepet

Leave a Reply

CommentLuv badge

Close Menu