Buffet Ramadhan Murah Seksyen 9 Bandar Baru Bangi

Alhamdulillah, dah masuk puasa nih, korang nak try berbuka di luar ? Ke korang saje saje jalan bangi nak jumpa dengan member, atau saje saje jalan bangi nak singgah kedai buku  dubook ? Lepas tuh nak cari tempat berbuka buffet boleh makan sedap ? Apa kata korang singgah kat sini, wisma kagumas, memang best punya. Ada lauk pauk sedap, makan best.
makan area bangi

Buffet Ramadhan Sedap

Antara yang paling special takda kat tempat lain tentu sekali ialah 3 jenis nasi nih, nak nasi putih,a tau korang nak try nasi minyak, selain kat sini ada lauk  -lauk sedap, macam makan kenduri punya. Nak feel lagi, ada ayam bakar, ada western, yong tau fu, mee goreng, air buah, dan macam-macam lagi, yang ni korang kena tengok fb aku leh, gambar banyak kat situ.
buffet ramadhan sedap
buffet murah bangi

Nak Bawak Satu Ofis Berbuka ?

Oklah, kalau korang nak berbuka kat sini, aku tengok kat situ ada offer best, kalau beli 9 pax dapat satu free, jadi korang bolehlah contact Nurul Izzah Catering nih, memang mantop, mana tahu nak buat kenduri sekali lagi, nak buat kenduri koporat, keparat, semuanya ada. Eh jap, satu lagi best kat sini, surau ada, selesa, view baik punya, outdoor, boleh rasa senja di bangi. 

2 comments on “Buffet Ramadhan Murah Seksyen 9 Bandar Baru BangiAdd yours →

  1. Kambing bakar paling sedap…Macam-macam aneka makanan dari sejuk sampai panas…boleh muat 350pax, surau pun besar dan selesa, ruang parking besar…Nak datang digalakkan book dulu di 013-7668944..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge