Buffet Ramadhan Putrajaya Paling Romantik ?

Buffet Ramadhan Putrajaya Paling Romantik ?

Buffet ramadhan yang paling romantik, hahaha, ni korang kena layan kat Spring Garden Putrajaya. Sempena nak puasa nih, rugi kalau korang tak layan suasana dan keindahan Putrajaya dari restoran ini, sambil menikmati lagu lagu tradisional dan juga  sajin lauk yang enak, kat sinilah tempat yang paling best yang korang boleh pergi. Nak layan abang masak ikan bakar pun boleh, hahaha.
iftar  best putrajaya

Memang feel layan kat sini, korang datang awal sikit, dekat area Taman Botani Putrajaya, dekat  roundabout besar.  Kat situ bagus  korang datang awal, sebab korang boleh layan dulu Morroco punya tempat, kat situ Astaka Morocco memang cantik, lepas tuh bawak anak-anak korang berlari lari mengejar mimpi di padang rumput yang mengadap putrajaya  , tasik nan indah lagi permai, nasib takda bot je, sebelum nak tunggu azan, lepas tuh korang pergilah berbuka dulu, dan solat dulu, kat mana-mana, kat situ pun ada diorang nak buat bilik solat. Oklah,  lepas tuh, korang bolehlah makan, tapi jangan sampai tak ingat perut, kesian perut, baru nak diet, dah kena sumbat dengan lauk pauk dan satey. Hahhaha, nak lagi best, korang lawatlah blog wife aku nih, dia ada buat review sikit, baik punya !!!

Faiz Saaid

Seorang yang kacak berambut kerinting yang suka menulis idea merapu. Kalau ada cerita, semua cerita dia nak ulas dengan pandangan mata beliau yang sepet

This Post Has 4 Comments

    1. harga mesti best, sesuai dengan kebestan nya, hahaha

  1. New Diet Taps into Innovative Plan to Help Dieters Get Rid Of 15 Pounds within Just 21 Days!

Leave a Reply

CommentLuv badge

Close Menu