Calendar Penting Dalam Business

0
Calendar Penting Dalam Business

CALENDAR DAN PROGRESS BUSINESS

saya rasa kalau saya attend kelas ireach, banyak kali juga saya akan dengar pasal buat kelas kelas kelas kelas sampai kelas kelas kelas. Hahaha tapi ada satu benda yang saya tak perasan, rupanya calendar orang yang berjaya mesti penuh. Hahaha, rasanya ini first time kot tengok pasal calendar dalam kelas ireach kali nih. Boleh dikatakan calendar ni macam biasa je, mungkin kita ingat sekadar nak ingat tarikh lahir isteri tak pun cuti raya dan cuti sekolah.

Tapi saya pun tersedar, orang yang akan ada progress bila dia ada calendar yang penuh sampai 6 bulan ke atas, jadual semua penuh dengan aktiviti untuk business makin kembang maju dan bertambah mutu Jawabnya ini juga penentu kepada kekuatan dan konsistensi seseorang terhadap business.

Sebelum ini saya guna imaginary atau virtuall calendar. Kalendar dalam otak dan susun je apa yang nak buat dalam pale. Rupanya tersedar dari lamunan, penting untuk susun jadual harian, bulanan, tahunan dan kematian. Ohhh, memang perit patutlah biz susah nak progress sebab takde calendar.

Jadi lepas ni kena semangat cari calendar yang betul betul bagi impak maksima kepada perjalanan business.

#futureproof
#calendarbesar

LEAVE A REPLY

CommentLuv badge