Cara Dapatkan Like Page FB

Cara Dapatkan Like Page FB

Kalau nak diikutkan, ada banyak cara nak dapatkan like Page FB. Fan Page ni korang tahulah, sebenarnya ramai yang kata kena buat, ada yang kata toksah buat, dan macam macam lagi sifu yang  akan gunakan peluangnih, semata mata nak cari  duit. Ok, aku punya pendapat, fan page nilah bagus, tuh korang boleh baca kat entry sebelumnya di sini.
Ada satu cara best bila kau setup facebook instant articles, senang  je, kau akan tengok kat page atas tuh, ada button LIKE. Kalau depa like kat atas tuh, maknanya, mereka akan like terus page kau. Hahhaa, best tak cara tambah like nih ? Maksudnya, kau perlu ada artikel, content yang bagus, kau boost untuk viral, dan kat situ kau boleh dapat extra like. Hhaha, best sungguh hidup !!!

Faiz Saaid

Seorang yang kacak berambut kerinting yang suka menulis idea merapu. Kalau ada cerita, semua cerita dia nak ulas dengan pandangan mata beliau yang sepet

This Post Has One Comment

  1. Ever wanted to get free YouTube Views?
    Did you know you can get them ON AUTOPILOT AND TOTALLY FREE by using Add Me Fast?

Leave a Reply

CommentLuv badge

Close Menu