Cara Kira Bonus Shaklee

Alhamdulillah, hari isnin ni, pagi pagi dah hujan, turun lagi rahmat Allah ke muka dunia ni. Hari ini nampaknya semua keluarga Rumah Mesra Ceria dah bersemangat untuk serbu vitamin C. Memang vitamin yang ditunggu-tunggu selama setahun, macam-macam perkara berlaku semasa kehabisan vitamin yang paling gila ini. Oklah, tapi berbalik kepada tajuk kita. Macam mana ye nak kira bonus Shaklee ni ? Adui, ada juga orang tanya dalam nuffnang. oklah takpa, biar saya cerita sikit sikit je.
duit, bonus,shaklee,cara,kira,business,
Duit bonus dari google

Paling Mudah

Hahah, sebenarnya bila kita pasal bonus Shaklee ini, banyak dia punya kelebihan. Ada bonus kereta, bonus kepimpinan, bonus coordinator. Tapi itu kena naik jadi leader dulu, ataupun, bila dah lepas Supervisor, dah boleh dapat bonus macam tuh, banyak woo !!! Tapi mahu kira mudahlah, kita tengok bonus jualan dulu. Kiranya kalau group bawah kita dapat buat jualan dalam RM 10k, kiranya dah boleh lepas dapat 21% untuk jualan sendiri. Kiranya kalau personal kita dapat buat sales dalam RM 5k, so bonus kita je dapat dalam RM 1000 jugak. hahah, banyak kan ? Oklah tuh, itu memang cara kira dia. Memang sempoi, so kalau nak detail lagi, boleh daftar ahli senang je, RM 65, semua setel, siap online lagi !!!

Berapa Banyak Boleh Dapat ?

Bergantunglah pada usaha kita. Tengok kita ni kuat ke tak, nak hadapai dugaan dan cabaran. Menjadi leader terhebat, boleh dapat banyak punya bonus. hooo. Kena pandailah buat JUALAN. Ini paling penting. Bila sudah pandai, hoo, barulah bonus banyak. Tak mahu buat style PONZI, nak join, kena keluar 10k, 20k macam team burung dulu. Adoi, Oklah, dalam group jutawan, ada yang dah dapat dari 2,3,4,5 dan 6 angka pun dah ada. Oklah, takpa takpa, nanti kita tengok siapa yang dah cecah bonus 1 juta !!!

0 comments on “Cara Kira Bonus ShakleeAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge