FAIZ SAAID

BLOG ORANG SELANGOR

Cara Membuat Blog Yang Menarik

Cara Membuat Blog Yang Menarik
Alhamdulillah, nak buat blog cantik ni bukan susah sangat pun, tapi sekarang ni ada beberapa design blog yang perlu masuk kriterian yang mesra SEO, dan design ni sangat penting, lagi-lagi kalau korang nak berniaga. Tapi berbeza pulak dengan orang yang memang sukakan blog, nak buat design comel-comel
blog paling menarik 2014

Blog Responsive

Masih ingat lagi dulu semua design blog memang comel-comel, tapi itu dululah, sebelum kita ada smart phone. Lepas tuh, blogspot terus mengorak langkah, buat display khas untuk responsive, tapi masalahnya, dia nye blog tuh, tak nampak sidebar, adui, susahlah pulak, bila view webversion, terus susah nak view dekat handphone. Jadi semua nak bertukar menjadi responsive, boleh nampak sidebar semua.

Blog Responsive Yang Menarik

Nak design ni tak susah, anda boleh je cari, kata kunci blogspot responsive template. Hoo, banyak jugak design yang saya dah tengok, dah godek, memang cunz lah, sampai superbvitamin pun dah minta perkhidmatan saya. hHahha, semuanya kasi edit baik punya. Boleh refer sini, blog yang telah diedit:
  1. Superbvitamin
  2. Secret Propaganda
  3. Auraummi
  4. Diet Diet Sihat
  5. Farqistina

Jom TUKAR SEKARANG !!!

Zaman dah bertukar ke mobile friendly website, sebelum blog anda ketinggalan, anda malas nak tukar ke wordpress, malas nak fikir panjang, malas nak edit coding yang susah, nak buat blog anda mesra telefon bimbit, apa kata anda hubungi je abam ninja kat bawah, memang best, package semua lengkap. hanya RM 100 sahaja, boleh dapat macam-macam.
responsive blogspot template

6 thoughts on “Cara Membuat Blog Yang Menarik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat