Cara Nak Buat Video Youtube

Biasa hujung minggu antara aktiviti paling sihat ialah bersukan, bersenam, ada yang makan-makan, jalan jalan, rombongan , berpolitik, berkonsert dan keluar 3 hari, 40 hari, berjihad dan sebagainya.
video youtube abah

VIDEO ABAH DALAM YOUTUBE

Tapi masa kitorang buat video dulu, time tuh kerja lagi, hujung minggu hari paling senang nak buat video. Macam-macam video nak buat masa tuh, video ikan, video mangga, video kiwi, macam-macam idea, sampai tak terbuat video. Tapi paling cool sekali, kalau ajak abah memang senang, abah cakap rilek je, terus siap. Ni ada beberapa video kitorang dengan abah.

VIDEO ABAH MAIN HARMONIKA

Tak lupa juga viddeo kami jamming hari minggu,ni semuanya zaman ninja seni, zaman kami duel harmonika paling sensasi. Layan siut, aktiviti jamming yang menyihatkan mulut. Apapun jom layan video jamming yang dah lama nih, hahhaha. (video ni zaman 2008)

0 comments on “Cara Nak Buat Video YoutubeAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge