Cara Nak Jadi Cantik

Oklah, bila sebut je pasal nak jadi cantik, seksi, cun, menawan,gebu, bergebu, macam-macam petua nenek moyang, produk, tips, dan juga pantang larang, senang je, korang taip je cara nak jadi cantik kat google, keluarlah pelbagai rahsia nak jadi cantik termasuk yang nak jadi kaya dengan jual produk kecantikan. 
awek cantik

Kenapa Nak Jadi Cantik ?

Soalan pertama cepu emas, kenapa nak jadi cantik ? memang ye, semua orang nak jadi cantik, fitrah manusia semuanya nak cantik, dari segi rupa , dan paling penting akhlak pun nak kena cantik betul tak ? Lagi-lagi sekarang kaum isteri pun semua nak cantik. Tapi dalam dunia ni, ada je benda yang saling melengkapi, ada yang cantik, ada yang hodoh, buruk, tapi itu semua, manusia yang buat, hodoh, buruk, tak lawa, padahal, ada orang kata cantik tu lagi subjektif, sampai orang melayu kata cinta itu buta, dan macam-macam lagi, cerita pasal cantik.

Seksi Tuh Cantik Ke ?

Dulu aku pernah tulis jugak pasal ni, zaman rozita che wan, lawan lagi dengan luna maya, pergh ini artikel agak pedas sikit, tapi tulah, cantik , seksi, itu semua ada nafsu keghairahan di sana, sebab ada orang kata dia tak cantik, tapi seksi yang teramat, sebab seksi ini bukan sahaja tak pakai baju dedah sana sini, tapi perlakuan, pun ada seksinya jugak, ini semua kata ada kaitan dengan kecantikan, memang sukar, sampai aku tengok cerita American Next Top Model pun pening kepala, juri bergaduh siapa cantik, siapa seksi, padahal aku tengok sama je, tak cantik sangat pun, hahahhaa.

Cara Mudah Nak Cantik

Ada je, ikut je petua yang aku share kat korang nih, tapi jangan sampailah buat pembedahan plastik, contohnya nak besarkan buah dada, itu semua, bahaya, padahal ada je cara lebih selamat dan natural. Sekarang ini memang banyak gila produk besar sana sini, sado sana sado sini, panjang sana panjang sini, memang gile, paling kejam, fikirlah tiga empat kali, produk selamat ke, ada kelulusan ke, ada research ke, dan macam-macam lagi.

Makan Shaklee ?

Hahhaha, yang confirm tak boleh belah, hahaha, kalau rasa korang nak betul betul cantik, nak rasa cantik secara semula jadi, makanlah benda yang berkhasiat, lagi-lagi vitamin C shaklee, esp, vivix, ini memang terbaik , yang ni berani aku suggest kat korang semua, selain itu jaga makan, minum air banyak, dan buatlah senaman, ada orang kata gemuk comel, ada orang kata gemuk beruk, eh buruk. Hahhaha, susah nak sedapkan pandangan semua orang. Takpalah, cantik depan suami sudahlah ye ok ? Selamat beramal semua.

2 comments on “Cara Nak Jadi CantikAdd yours →

  1. Pernah tak dengar pasal BOOSTER WHITENING? Tak pernah? Ni haa nak habaq ni. BOOSTER WHITENING ialah sejenis produk memutihkan kulit secara sihat dan berkesan 🙂 Kalau kulit sensitif dan cepat sunburn tu pun haaa boleh cuba produk ni. Yang bagusnya BOOSTER WHITENING ialah sejenis pil jadi tak perlulah ambik masa yang banyak nak sapu krim siang malam kan hehe telan je poof! terus putih!

    Knpe perlu ambil booster whitening?
    .
    ⚠Mengandungi bhan pelembap semulajadi ,vitamin B kompleks, poliskarida dan 22 jenis asid amino termasuk 10EAA (bhan utama organisma hidup)
    .
    ⚠Tahukah anda ?
    Kekurangan asid amino akn mengakibatkan kulit kelihatan kasar , tua dan berkedut ..
    .
    ⚠Manfaat untuk kecantikan
    .
    ✅lulus KKM .
    KELEBIHAN BOOSTER WHITENING . .
    💜Memutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal
    💜Putih sepantas injection .
    💜Tidak Ada kesan sampingan .
    💜Digalakan Untuk Ibu menyusu bayi
    💜Menghapuskan toksin dlm badan
    💜Menaikan seri rona merah pada Kulit .
    💜Mengecutkan jerawat .
    💜Menghilangkan Parut hitam yg lame
    💜Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish .
    💜Lelaki dan wanita dua-dua boleh consume
    💁🏼Satu botol tahan satu bulan
    💁🏼100% halal 💁🏼Produk malaysia
    .
    Mkn 3 capsules insyallah dh ada kesan 😀
    ✅Rm70 postage (SM add Rm8)
    (SS add Rm11)
    Kalau tak percaya lagi haaaa cik cik semua boleh tengok sendiri akak comel yang consume booster whitening ni waktu COD tuuu. Daripada regular customer terus jadi agent jual BOOSTER WHITENING ni sebab yelah kan takkan nak pakai sorang produk bagus and berkesan macam ni 😀 Berminat? Jangan segan silu hubungi lah saya 01123414210

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge