Cara Nak Jimat FBAds Tapi Sales Naik

Cara Nak Jimat FBAds Tapi Sales Naik

Tahu tak bila anda baru nak buat FBAds, walaupun anda dah masukkan di bahagian audience FBAds tu ikut targeting yang betul, tapi itu tak cukup POWER lagi sebab…

Iklan anda hanya akan muncul pada mereka yang berkemungkinan INTERESTED sahaja. Ya BERKEMUNGKINAN sahaja… belum tentu membeli lagi!

So, anda kena buat kerja-kerja follow up untuk close sales lepas tu.

Tetapi bila anda selalu buat iklan di FBAds, bila anda dapat jualan… anda boleh masukkan nama dan email pembeli dalam satu data atau senarai pembeli.

Lepas tu, kalau anda nak jual lagi produk yang seterusnya… anda boleh UPLOAD je data atau senarai pembeli ni dalam FBAds, dan FBAds akan tunjukkan iklan ni pada mereka yang dah beli sahaja.

Benda ni BUKAN lah benda senang kalau anda baru start! Of coz akan ambil masa yang lama dan PALING SENGET sekali adalah bajet iklan anda.

Tetapi masa berlalu… lama-kelamaan kalau anda ada data senarai pembeli, just buat iklan FBAds pada diorang ni je… maka bajet anda akan jadi sedikit tapi sales makin banyak!

Disebabkan saya dah lama buat FBAds jadi saya dah ada data atau senarai pembeli yang saya boleh upload je kat FBAds dan terus buat jualan dengan mudah. Diorang ni adalah data atau senarai yang CONFIRM membeli! Ya CONFIRM keluar duit haha.

Nak tak saya bagi SHORTCUT untuk bisnes anda, saya bagi je semua senarai email pembeli saya di FB ni pada anda? SEMPOI kan?

Anda hanya perlu masukkan sahaja puluhan ribu senarai tersebut dan FBAds akan iklan produk anda pada mereka ni. Anda tak yah susah-susah nak buang masa layan wasap customer yang tanya je lebih tapi tak beli-beli.

Iklan anda terus keluar kat diorang yang dah ada REKOD MEMBELI dengan saya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat