FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Cara Selesaikan Kamiran Untuk Dapatkan Pin Kad ATM

Cara Selesaikan Kamiran Untuk Dapatkan Pin Kad ATM

Semalan saya di tag oleh Hadhatina Mkb pasal pin code yang gile babi susah. Korang pun pernah tengok meme joke nih. Hahah tapi korang tahu tak, sebenarnya ramai jugak yang dah selesaikan pin code nih.

Macam macam cara nak selesaikan pin code ni. Boleh di agak ianya suatu nilai yang perlu diselesaikan.

Semalam abang joe rasa pening pala pasal business, jadi abang joe rilekan minda dengan buat sedikit latihan matematik nih. Ada je cara yang lebih mudah. Tapi yang ni bagi korang mudah faham. Gunakan jadual kamiran yang advance dan sedikit teknik kamiran.

Ada lah baca solusi dia, jadi yang ni abang joe punye solusi. Enjoy ye. Ada 4 mukasurat, sebenarnya leh shortcut guna Euler substitution. Tapi abang joe guna teknik lain pulak.

cc Ainul Mustafa, Aina Mastura, dan rakan rakan yang lain.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat