FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Category: blog

Salah Ong Kim Swee

SEMUA SALAH ONG KIM SWEE hahaha, aku duk bincang dengan bini, nampak skuadkalini tak cukup DISIPLIN OKS tak upgrade coaching skill. masih sama dari dulu ….

Shaklee Free Trip Phuket 2019

Alhamdulillah, tahun ini kami layak lagi ke regional, eh international, sebab pergi Phuket , sekarang ini shaklee takde pergi Malaysia, semua nak pergi oversea, sebab ….

Batik Rock N Roll

Alhamdulillah, tak sangka boleh menang sebotol VIVIX bernilai rm 380 dengan hanya berinspirasikan konsep batik rock n roll. Menang best dress berpasangan dengan master kelly, ….

Tekad Berhenti Kerja

Dulu abam joe bawak arreessa sarapan sini, mak dia pagi pagi dah pergi kerja, Sampai sekarang dia ingat tempat nih, Lepas tuh mak dia tekad ….

Carilah Makanan Paling SUCI , Mengikut Surah Al Kahfi

DAJAL : GMO, MSG, ARTIFICIAL FLAVORED, SINTETIK DRUGS, …. Allah SWT berfirman: وَكَذٰلِكَ بَعَثْنٰهُمْ لِيَتَسَآءَلُوا بَيْنَهُمْ ۚ قَالَ قَآئِلٌ مِّنْهُمْ كَمْ لَبِثْتُمْ ۖ قَالُوا لَبِثْنَا ….

Faiz Dah Kurus ?

Harini jumpa pakcik hossein, dia terkejut abam joe dah kurus betul. Sebelum ni masa raya masih gemuk lagi. Last sekali jumpa time raya masa tuh ….

Open chat