FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Category: blog

Syazwan Zainon

Hangpa kata Badrol baktiar power, ye memang power sebab sumbat dua gol, lepas kata ken ilso power, sumbat satu gol, hahaha, tapi aku nampak Syazwan ….

Nama Anak Joe Labu

ni lagi best, suruh isi tempat kosong, macam macam nama keluar, ayda jebat, syakila utama, kalau baca lagi tuh, ada airish mastur pun ada, hahhaa, ….

Geng Shaklee Satu Wad

Senja menunggu penantian anak ketiga, boleh pulak terjumpa dengan geng shaklee. Hhahaa, dia kena masuk wad awal, husband ikut trip pergi jepun. Jawabnya dia nampak ….

Senja Hospital Shah Alam

Senja hospital shah alam ni paling cool, bila kau melihat senja, kau berada di hospital, tambah lagi kau sedang sakit, kau tahu, hidup kau tak ….

Cikgu Dina Pakai Prada

Semalam sempena hari guru tv9 siarkan balik cerita telefilem Cikgu Dina Pakai Prada. Tengok dengan wife dan anak anak, feel gile cerita dia. Mula mula ….

Fiza Saad vs Faiz Saaid

hahahha, nama tak boleh belah, lebih kurang sama je, huruf je membezakan, apapun, rambut sama kembang, hahaha, inilah keturunan rambut kembang semangkuk geng. hahhaa, layan, ….

Antonio Conte

Italian manager yang menang epl untuk chealsea selepas anceloti, style 3-4-3, spanish attacking player, pedro, costa, fabregas, with italian minded counter attacking genius !!!