FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Category: blog

Stuck Dalam Business

Stuck! Tiada siapa yg suka stuck. Semua nak progress, semua nak hasil, semua nak kejayaan, kan? Tapi bagaimana kalau dah buat macam2 tp masih stuck? ….

ABUNDANCE

A BUN DANCE – SEBUAH ROTI MENARI ? Sebenarnya dari dulu dah terfikir apa kefahaman yang betul pasal abundance nih, sebab trending sangat dikalangan rakyat ….

Dilema Dalam Rumah

DILEMA DALAM RUMAH – terperuk dalam rumah, seperti takut dengan cabaran di luar, jadi terasa comfort zone, duduk je takyah bergerak keluar. Apapun fikir takut ….

Gegenpressing Liverpool

JAN 2016 – Latihan Klopp sebabkan kecederaan teruk DEC 2018 – Liverpool ada harapan menang epl Lepas game liverpool menang lawan man u 3-1, abam ….

Fokus Kekuatan Anak

Semalam saya baru sahaja bertemu mentor kami, master z dan master lyna. Antara yang saya share, eh bajet aku power lak, ialah saya suka fokus ….

Open chat