Category: BUSINESS

Selfie Huawei P10 Lite

Hahhaa, harini nak share dengan korang gambar selfie dengan huawei P10 Lite, model yang lebih ringan dari model P10. Tapi spek masih 4gig ram. Itu ….

Diet Diet Sihat Berwajah Baru

Alhamdulillah, dapat jugak siapkan landing page, front page website yang cool sikit. Memang dari dulu nak buat, dalam perancangan. Oklah, sikit sikit. Semangat nak memviralkan ….

Pekerjaan Hakiki

TAkda idea nak tulis, tapi nak cakap, sekarang, pekerjaan hakiki gua ialah SID, Shaklee Independent Distributor, kerja hakiki yang 100% bergantung pada sales. Naik sales, ….

Ireach Hero

Alhamdulillah, tak sangka lak leh dapat gelaran, tercalon dalam ireach hero. Oklah, ini anugerah khas untuk warga ireach yang selalu berikan sumbangan dalam ireach. Tak ….

CTA Instant Articles

Nampaknya barulah nampak berapa statistik yang tengah jalan nih. Oklah, nampak macam dah mula ada  orang like, takdalah banyak, tapi boleh improve lagi. Usaha kuat ….