Cinch Tea Shaklee Sedap ?

Cinch Tea Shaklee Sedap ?

Alhamdulillah, hari hari abam joe layan minum Cinch TEA Mix. Yang ni power sikit, sebab abam joe stok dulu banyaklah kat rumah, sekarang ni tak buat stok, tapi simpanlah kat rumah stok yang makan sendiri je.
cinch tea shaklee malaysia
Nak cerita pasal cinch tea ni best, sebab bila baca, rupanya ada satu istilah dipanggil natural occuring caffien. Oh rupanya ada caffien natural dan sintetik. Hoo, sintetik tuh yang memang buat jumlah caffien dia boleh kekal macam tuh je. Cuba tengok pada botol minuman ringan, minuman gas macam coca-cola, jumlah caffien tuh kekal, sebab adanya sintetik caffein.
Tapi dalam produk natural, natural caffien ini menarik, sebab jumlahnya sangat berbeza mengikut bahan. Orang kata kopi banyak caffien, tapi nak cerita sebenarnya teh hijau lagi banyak, Cuba korang cari. Hhahaha, itu pasal minum teh shaklee nih power. Dalam green tea nih, dia ada bahan yang boleh seimbangkan kesan kafin yang korang minum. Jadi tak terasa sangat kalau ambil kafin sintetik, minuman biasa dalam tin tuh.
Jadi marilah minum cinch tea, yehaaa. Ni semua gambar masa nak buat video ireach haritu, hihihihihi.

Faiz Saaid

Seorang yang kacak berambut kerinting yang suka menulis idea merapu. Kalau ada cerita, semua cerita dia nak ulas dengan pandangan mata beliau yang sepet

This Post Has 2 Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Close Menu