Civic FB Mega Gathering 2017

Hahahha, tak pasal pasal tahun, berjaya jugak join satu event kereta, walaupun dah lama berminat, dah lama daftar dengan CFBM, tapi belasah jugaklah join. Sebabnya, jadi silent reader je, membership pun tak renew, tapi oklah, bangga jadi member cfbm, ada sticker kat belakang tuh. Hahhaa, layan siut.
Acara macam biasa, semuanya kat situ ada pertandingan kereta jugak. Hhahaha, ahli cfbm, yang join pertandingan, macam macam kategori. So tahniahlah kepada yang berjaya. hahha ni ada sedikit result  yang aku cilok dalam group. Kalau paling clean tuh, aku ucap tahniah, sebab kereta aku, memang bebudak sibuk makan kerepek, baru kemas sikit dah sepah balik. Hebat korang !!!
Sexiest Car:
1. FB371
2. FB235
3. FB153
Cleanest Car:
1. FB233
2. FB209
3. FB436
Sexiest Rim:
1. FB027
2. FB101
3. FB202
Loudest Exhaust:
1. FB406
2. FB259
3. FB177
King of OEM:
1. FB006
2. FB465
3. FB454
Sebenarnya kaw  kaw panas jugak semalam, hahaha bebudak nih sempat pulak nak berlari ke stadium mini sebelah tuh. Takpa, semuanya geng geng cfbm, makan bawal power, hahaha, sedap pulak bantai sotong bakar kot. Nanti kena try bawal pulak. Hhahaa, air oren sunquick, weih panas , kena minum air masak banyak. Oklah, memang terbaik geng geng civic fb semua. Tak sempat nak melayan sampai ke petang, sebab ada jemputan coaching dengan team jutawan besi Najihah Razali.

0 comments on “Civic FB Mega Gathering 2017Add yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge