Coaching

Coaching

TEKNOLOGI OH TEKNOLOGI

Alhamdulillah, teknologibsekarang ni membolehkan kita buat macam macam, sampai berhubung pun senang, sorang duduk penang, duduk sungai petani, belum lagi yang duduk arab saudi , brunei, dan sebagainya. Kalau dimanfaatkan memang mantop.
coaching downline guna facebook


FACEBOOK

Abang mark zuckerberg telah buat facebook ni dengan berkesan, bolehlah hubungi downline yang duduk jauh, buat perbincangan dan kumpul order. Hahhaha. Biasanya pesanan untuk mereka tuh buat dalam secret group fb, lepas tuh ada group coaching dalam fb mesenger. Sekarang ni pulak gile fb live, dah live, share je kat group . hhahaha. Manfaatkan teknologi, hahhha, takkan nak tunggu mereput je , tapi de best bila dapat jumpa face to face, tuh yang terbaik ,aura dia lagi kuat. Yehaaa

Faiz Saaid

Seorang yang kacak berambut kerinting yang suka menulis idea merapu. Kalau ada cerita, semua cerita dia nak ulas dengan pandangan mata beliau yang sepet

Leave a Reply

CommentLuv badge

Close Menu