Daftar Sebagai Pengedar Sah Shaklee Lepas SPM 2013

Panggilan untuk semua lepasan SPM berumur 18 tahun ke atas untuk mendaftar sebagai Pengedar Sah Shaklee . Apapun, banyak peluang yang akan diberikan kepada anda, nak buat duit, tak perlu dah minta mak ayah, kalau tak asyik 24 jam minta duit.  Memang seronok kalau lepas je habis belajar, income 10k , 8k, 2k, tak perlu susah susah cari kerja, itupun kalau rajin nak tambah duit raya.




1) Lepas korang tamat SPM, terus tunggu umur cukup 18 tahun ke atas, terus korang boleh jumpa kami, takpun contact kami kat facebook, terus berdaftar sebagai Pengedar Sah Shaklee. Banyak aktiviti aktivit best lepas tu.
2) Anda akan di bimbing untuk melalkukan pemasaran yang berkesan, tanpa perlu keluar buat temu janji dan sebagainya, kami ajar teknik offline dan online yang berkesan, macam macamlah kami ajar nanti.
3) Daftar sahaja cuma RM 65, kami akan guide anda jika anda tiada modal untuk berniaga, kami akan ajar anda macam mana nak generate modal perniagaan anda dari RM 0 hingga ke beribu-ribu lemon camtu.
4) Bonus tu boleh dapat, dengan usaha, anda rajin, anda dapat banyak, cara -cara untuk mendapatkan bonus yang besar, dan sebagainya, banyak faedah ni.
5) Selain itu, SHAKLEE juga ada perlancongan percuma, bonus kereta, standardlah macam company lain, tapi kalini korang tak perlu susah susah rekrut orang, memang senang je dapat. Wife saya nak pergi melancong bulan 9 ni, FREE ok
6) Amaln rohani pun ada sekali, yang very special untuk yang MENDAFTAR sahaja
Bak kata orang jawa, banyak lagi benda yang anda boloeh dapati di sini, saya tunggu anda untuk mendaftar sahaja. Selepas daftar, kami akan berusaha untuk membantu anda untuk berjaya dalam business SHAKLEE ini. Terpulang kepada anda, saya suka bila tengok anak anak muda, dah berjaya, tak perlu masuk kerja, tak perlu minta duit kat mak babak, dan BOLEH KAHWIN AWAL, sebab duit semua dah cukup . Dulu saya ni, kerja minta duit mak bapak, jadi saya nak anda pun, jom sama sama bagi duit kat mak bapak anda. 
Takda MASA ? 
TAKDA MASA NAK P STOKIS ?
TAKDA MASA NAK PERGI POS BARANG ?
– Jangan risau, banyak benda kami bole setelkan . YANG PENTING 

PERINGATAN: BUSINESS NI BUKANNYA SKIM CEPAT KAYA, TAPI MEMANG BOLEH CEPAT KAYA KALAU ANDA RAJIN BERUSAHA, KALAU LAMBAT PUN, REZEKI AKAN ADA JUGA

0 comments on “Daftar Sebagai Pengedar Sah Shaklee Lepas SPM 2013Add yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge