Dakwah ERA BARU PTS

Hahahha nampaknya gua cuba beralih arah sikit dari cerita awek cun kepada dakwah era baru. Oklah kali ni aku nak jemput semua pembaca blog aku untuk datang kalau korang betul betul nak tahu betapa gilanya dakwah era baru ni. Oklah ni komen aku sebelum aku nak promote benda ni kat korang.
1. Kalini nampaknha ramai muka muka yang hebat akan jadi panel, paling istimewa tentu sekali cartoon muslim show yang power tuh. Tapi aku ckp, aku bukanlah pengikut diorang, yang aku kenal cuma heliza, ustaz don, ustaz zamri dan paling aku kagumi DR DANIAL ZAINAL ABIDIN.
2. Kalau korang betul betul nak tahu powernya dakwah, korang kena dengar dr danial punya kuliah, korang kena faham satu satu maksud istilah dlm alquran, sebab disitu kunci segala maksud dan dakwah akan sampai bila kita faham maksudnya. 
3. Hahhaha oklah kalini nampaknya program ni memang superb, katanya ramai blogger akan hadir , semuanya nak tuntut ilmu terbaik dari mereka. Sekian terima kasih.

Bila tgk balik, nampak sangat gua tak update perkembangan dakwah kat malaysia ni, mungkin gua hanya ingat MLM dan luna maya sahaja.

0 comments on “Dakwah ERA BARU PTSAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge