David Teo Ajak Blogger Jadi Artis MIG ?

Sesi jumaat lepas adalah sesi blogger lepak bersama geng MIG, meraikan makan-makan bersama artis yang menjayakan filem Zack Kapcai. Sambil tuh jugak malam tuh, lepas makan tuh ada tengok movie, pergh pasal movie nih memang sedaplah. Kami geng geng blogger yang kacak ayu jelita lepak di Pak John e-curve mutiara  damansara.  Restoran steam boat nih, memang feel dan sangat selesa.
ainul mustafa dan david  teo

36NewProjects – MIG Mencabar Anda ?

Selain dari makan-makan, ada jugak yang seronok bergambar  dengan artis, dan aku sendiri berkenalan dengan Azhar MIG, dia pun sempat cerita projek terbaru MIG nih. Projek ni sangat best, di mana David Teo mengalu-alukan semua orang, lagi-lagi dia cakap, siapa blogger yang berminat nak jadi pelakon, nak jadi pengarah, ada  idea best, datang je ke pejabat  MIG. Hmmm mungkin lebih detail tuh, aku kena tanya pihak MIG  sendiri. Mana tahu boleh buat  filem yang sangat best macam Zack Kapcai. Apapun peluang tetap peluang. So sesiapa yang berminat tuh, dengan projek terbaru ini, cubalah hantar resume ke hr@metrowealth.com.my. MIG nak cari  pengarah, krew, penulis skrip dan macam macam lagilah !!! Apapun layan jugak gambar gambar kat bawah nih, dan jugak video gathering kitorang. 
david teo best
julia marin hot seksi
blogger nak berlakon movie

0 comments on “David Teo Ajak Blogger Jadi Artis MIG ?Add yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge