Disneyland California

Hooo, memang gila, tak sangka macam mana ni, dapat juga saya masuk dunia kanak-kanak, dunia kegembiraan, masuk theme park, Disneyland California yang pertama di dunia, sebelum ada disneyland hongkong, jepun, paris dan macam macam lagi. Apa yang penting bila pergi sini ?

Macam mana saya ke Disneyland

Hehehe, semua tahu saya buat shaklee, bersama wife, dulu wife buat, dia dapat pergike free trip kota kinabalu sabah, dan tahun ini, kami layak ke Long Beach California, tapi saya pergi sorang, sebab Ainul pun baru pantang lahirkan Ariana Maryam. Apapun, semua ini adalah hasil usaha dan rezeki dengan serius menjalankan business Shaklee. Jadi apapun, bila dah layak, memang best gila, sebab semuanya Shaklee sponsor, dan paling gila juga  dapat jumpa member-member dari SID negara lain.

Bila Master Cerry Jadi Benchmark di USA

hahhaha, memang gila, Roger Barnet telah mencabar semua market dari negara lain, lagi lagi USA, untuk tiru Malaysia, bila 1 % dari rakyat Malaysia telah mendapatkan hidup yang sihat dengan Shaklee. Inilah dikatakan sejarah peningkatan paling tinggi dalam sejarah SHAKLEE, dan ini dilakukan oleh SID dari MALAYSIA !!! Jadi apapun secara personal sempatlah bergambar dengan kak Cerry yang cun di bawah, saya ganti faiz kecil tuh, hehe

Pergi Disneyland Saja Saja ke ?

Haah, memang saja saja je, tapi tahu tak, masa waktu terakhir kami nak balik, kami layan persembahan malam, yang ni lah membuka mata saya, dan ianya selalu di sebut oleh Walt Disney, THE POWER OF IMAGINATION. Kalau kita tiada IMAGINASI, tiada USAHA, memang kita akan macam tu sampai bila bila, susah nak bergerak. Usaha dan berimaginasi, itulah saya belajar dari Disneyland. Memang suatu motivasi dan keseronokan setelah pulang dari Disneyland tertua di dunia ini. Macam cerita visualisasi dengan Haji Roslan, memang kuasa kita berimaginasi, visualisasi, dan teruskan usaha kita. Apapun, memang best, macam awek kat bawah nih, hehehe

0 comments on “Disneyland CaliforniaAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge