DNA BISNES SHAKLEE – Jangan Kau Ganti Dengan Teknologi

DNA BISNES SHAKLEE – Jangan Kau Ganti Dengan Teknologi

SELAMA NIH ABAM JOE BUANG DNA UTAMA BISNES SHAKLEE

Ia itu zaman dulu, sebab rasa boleh buat semua benda di hujung jari, masa ada sales, memang gempak gila. Wassap je, terus dapat, lepas tuh, buat hantaran je terus dapat sales, buat blog terus ranking. Tapi itu kalau nasib baik zaman tuh senang nak manipulate teknologi. Tapi sampai satu masa…

Abam joe terperangkap dalam satu masalah, ruang cengkaman yang abam joe panggil ” ONLINE DILEMA” . Masa ni sangat pening, eh apa yang bagus untuk naikkan sales, ohh sampai satu masa tak buat langsung sharing, dan jadi gile stress sebab jadi mangsa dengan permainan dunia online..

Tapi sejak join kelas future proof abam Zainul Anuar dan Lyna Noh, ok rupanya abam joe buang segala mak datok DNA bisnes shaklee ni. Insaf jap, ok lepas tuh, bila dah ada kesedaran, mula tanamkan balik dna yang betul dalam bisnes shaklee. Tahu tak jadi apa ?

Sales tak naiklah sangat, takdelah gempak mana pun, tapi cukup confident nak share pasal shaklee, hahaha tengok gambar jelah, korang perasan tak apa persamaan gambar dibawah nih ? Hahaha ni hasil dari menanam mindset yang betul, tanam kembali DNA bisnes shaklee yang orang kata dah old skol gile, tapi itulah asas yang korang tak boleh tinggal. Dan benda ni jadi gempak bila korang gabungkan dengan skil marketing online yang korang dah mahir. Hasilnya akan membuatka korang rasa seronok, dan rasa berdosa kalau tak share shaklee pada orang lain.

Korang tahu tak DNA UTAMA BISNES SHAKLEE ? kena join kelas future proof dengam abam joe. Abam joe nak cari 2 orang untuk sertai abam joe nanti. Kesimpulannya, sales boleh usaha lagi, tapi nilai dari dna bisnes shaklee nih tak terkira harganya. Siapa yang ada hati yang waja je boleh rasai kenikmatannya.

Soalan last, agak agak korang berapa umur abam joe skrg ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge