Free Trip Langkawi

Usaha lagi, pasti yang akan datang lebih baik lagi, Bila dah sampai trip shaklee LANGKAWI, ni, korang tak boleh samakan trip pergi sendiri dengan trip shaklee bayar. mewah kaw kaw punya.
shaklee sponsor free trip ke langkawi
Satu ko nak naik cable car nak bayar sendiri, nak naik sky bridge, nak makan restoran nagoya tuh, lepas tuh mangrove tour, hahaha, ini semua baik punya Shaklee sponsor. Memang bab makan tuh memang sedaplah, satu meja mahu 700 lebih, untuk makan tengah hari je. Hoo gile power punya. Nak cakap power tak power, hahhaa.
Pergi langkawi naik flight, dari KL je pun, tapi bestlah, sekejap je, tidur pulak kat WESTIN hotel, katil RM 13000 punya, memang sedap tidur, hahahha, bilik dia mewah sangat, siap ada astro layan bola live, hhahaha.
Tapi trip langkawi ni syoknya, bolehlah belajar, feel sendiri naik bot, tengok beluncasla, ikan pari husin dan paridah, pegang sendiri ikan pari tuh, tengok ikan buntal membuntalkan dirinya, Memang syok punya. Kau akan jadi terbaik dan akan buat lebih baik lagi nanti, hahahhaha, sempoi !!! Tahun depan kita ke JEPUN dan CRUISE pulak, yahooo !!!!

0 comments on “Free Trip LangkawiAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge