Gangsterism dan SHAKLEE

hahahha, kalau yang baca tahu apa yang aku maksudkan ni, tentu dia kata aku berlagak macam ketua kongsi gelap, rampas semua sales, rampas semua ahli ahli, nampaknya macam bunyi paksa orang beli shaklee, tapi itu bukan maksud aku, tapi ini sifat sebuah kumpulan gansterism, dan aku syak ada dalam group shaklee yang bergelar supermom sister ni. 
gangster,supermom,shaklee,ukhwah,sisters,
Hahhaha, sebab tak sangka , masa dah rapat macam ini, lepak ofis TAIKO besar, ajak makan makan, ambil gambar, bergaya, jamming, nasib baik belum tahap karaoke. Gangster pun jaga anak buah, tapi bila gangster lain minta tolong, kita tolong, sebab bloodbrothers yang terjalin sejak mula join group TAIKO besar SUPERMOM, Alhamdulillah, semangat ukhwah gansterism ni diteruskan, dan minta Allah swt kekalkan keharmonian gangster gangster subang, tasik biru, melaka. 
gangster,shaklee,menarau,markas,supermom,
lepak kat MARKAS !!!
Bak kata taiko besar MKB, duit mengubah EGO, katanya bila dah pegang duit bESAR, EGO boleh naik, adui, memang gila wooo, tapi itulah, takut jugak, harap harap dijauhkan keEGOan itu. Lepas ni, gangsterism akan ke MELAKA menyebarkan dakwah GANGSTERISM SHAKLEE !!!

0 comments on “Gangsterism dan SHAKLEEAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge