FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Grand Orient Hotel Penang

Grand Orient Hotel Penang

Grand Orient Hotel Penang Dengan Taman Tema Air Yang Gempak!

Ramai yang tak tahu dekat Penang ada hotel yang siap ada taman tema air. Grand Orient Hotel, kat Perai Penang ni dekat dengan 1st Penang Bridge. Hotel yang cukup selesa dan sesuai untuk bawak anak-anak bercuti.

Bertemakan konsep Amazon, seluruh hotel dan taman temanya dihiasi kehijauan. Taman tema air dia, macam biasa, mesti ada gelongsor air (kecil & besar), wading pool, jacuzzi, sungai aktif dan macam-macam lagi. Setakat berendam satu hari jat sini, memang takde hal lah!

Kat sini ada bilik-bilik yang boleh muat minima 2 dewasa dan 1 kanak-kanak. Gym & sauna pun ada. Bermula dari RM145 satu malam, best jugak kan bawak anak-anak bercuti, berehat & main air kat sini?

Maklumat di ruang komen, caption gambar, atau klik ikon dalam gambar.

Leave a Reply

Open chat