Group SEX iReach ?

Hahhaa, yang ni sebenarnya cerita lama nih, tapi bebaru nih, dalam telegram terbaru, gua terperasan ada group ni. Sebab gua pun belum dengar lagi nama group nih, tapi hanya dengar macam tu jelah dari kawan kawan dan semasa jom hebat mega bulan tiga, jadi gua tertanya-tanya juga apa ke benda group SEX nih ? power sangat ke ? atau adakah ni group tips malam jumaat ?
ireach shaklee

Cerita Telegram

Dalam telegram leader leader ke atas ni, adalah sikit bincang pasal isu award dan sebagianya. LEpas tuh terkeluar pasal group sex nih, nampaknya saingan makin sengit. Gua pernah dengar nama group tuh, tapi memang tak tahulah apa yang ada dalam kandungan group tuh, sungguh special nampaknya. Jadi boleh dikatakan, dalam group tuh, ada banyak tips rasanya nak jadi jutawan, tapi bukan jutawan jual majalah sex macam mangga ,FHM, Playboy dan sebagainya, pening sikit kepala.

Naja Pernah Cerita Dulu

Oklah, masa lepak dengan Naja Bekam, dia pernah tunjuk sikit, ahli dalam Group SEX nih, wah nampaknya semuanya hebat -hebat berlaka, memang kuat, dan tahan lama, patutlah mereka masuk dalam group nih, nampaknya gua belum lagi lah nak merasa group hebat macam nih. Ianya tak sama dengan group sex threesome, foursome yang berlambak di internet sana !!!

Masa Pelancaran iReach Zainul Ada Sebut Rasanya

Hahhaa, yekot, betul-betul, Zainul ada sebut, group ni memang super power, atas lagi dari SLC, dan atas lagi dari leader biasa. Group ni memang betul-betul dah besar dan matang, tahu selok-belok business dan macam-macam lagi. Jadi memang siapa yang join group sex ni akan teruja punya, jangan sampai terpancut-pancut sudah, tapi kalau nak tahan lama, maybe boleh tanya epul jaguh yang banyak tips .
Oklah, itu sahaja kemusykilah gua pasal group hebat nih, jadi maybe satu hari nanti dapat join, ada kriterianya rasanya. Hahha, masih menjadi misteri lagi pasal group yang amat power nih !!!

1 comment on “Group SEX iReach ?Add yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge