FAIZ SAAID

BLOG ORANG SELANGOR

Haji Abu Food Court

Haji Abu Food Court

wow sedap jugak makan sini, kedai Haji Abu’s Food Court, lepas tuh The Cheese Berhantu pun ado , layan weih. Apa yang best dia punya lampu dia menarik lip lap lip jangan makan sampai tersilap.

Kami order makan melayu, ada tomyam semua. Lepas tuh budak budak order western food. ada sudut karaoke rasanya, ada dj yang power lagi kebabom. Memang sound sistem mantop.

Kawasan betul betul jalan nak masuk Klang kalau ikut dari kawasan kampung jawa. Kiranya kalau dari Alam Impian ikut jalan belakang memang best sangat, yehaaa.

Asalnya saja nak jalan jalan nak tengok tempat lakonan Mira Filzah sweet dreams. Last last ternampak kedai nih, kita singgah makan.

Korang tahu tak kenapa kedai ni tutup hari rabu ? Sebab Rabu tuh bermaksud Hari RehatABU , so hari rabu rehat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat