FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Happy Birthday

Happy Birthday

Happy Birthday

February 26, 2010 at 10:58am

Salam semua, happy birthday kepada wife saya yang dah panjang umur murah rezeki….
Kami nak tunggu rumah kasi masuk dalam, leh le kami masuk kemas rumah, design rumah sendiri, ada bilik study sendiri, peti ais, tv dan sebagainya. waduh… masih tunggu isyarat panggilan bank.

biasele, ni pening fikir pasal nak buat lowpass filter, korang tahu mcm mana nak design ? kat matlab tu ada byk function, tapi kalu boleh, aku nak tulis sendiri, supaya sendiri paham. Nak kena gua Discrete Fourier Transform, sebab ni real-time signal.

kesempatan yang ada ni, nak ajak korang semua masuk blog harmonikawan.blogspot.com, cerita cerita pasal harmonika ada di sini, hehehehe. Ok bye

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *