FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Homegrown bersama Jayzuan dan Kawan kawan

Homegrown bersama Jayzuan dan Kawan kawan

May 9, 2009 at 9:30 PM

Aduh, layan sungguh, walaupun agak kesenyapan, tapi sebenarnya puas hati juga. Dah lama jugak nak perform dengan jayzuan, tapi tunggu masa. Bila dapat berborak kat facebook, Jayzuan akhirnya mempelawa saya join group dia. Oklah, dah lepas viva , senang sikit nak join. Kami main empat lagu. Gadis Elektrik Gadis Elektrik yeah!!!!Berkenalan juga dengan Boy dan Chori (khotal) dan umi dan kengkawannya(jeslina hamid dan cheryl samad) Oklah, penat ni, nanti aku upload video dan gambar

Leave a Reply

Open chat