Houdinix promo showcase

Houdinix promo showcase

November 1, 2008 at 1:21 PM
31/10/2008

Saya dapat panggilan dari fami houdinix, dia ajak datang, dan jamming sekali ngan diorang untuk promo showcase GBOB kat the zone. So saya pun siaplah berkemas, dan balik amek beg seni saya tu.

Malam tu praktis di studio Carl HardSound, yeah, layan layan, cume malam tuh, gua terasa benjo kekurangan feel. Tapi sesi latihan di teruskan. So malam tu kami ke the zone, dan saya pun ikut sekali, snap beberap gambar diorang. Tapi kat sana terjumpa geng geng agies, amy, kristo ngan sape tah. lupe nama sori.

Malam tu diorang main beberapa set. saya di jemput main harmonica untuk lagu itu kamu dan can’t takes my eyes on you.

Malam tu juga kitorang makan kat area stulang, restorang sayam ke apatah nama dia. lupe lagi.

Tapi thanks to brader apek, sebab jadi driver dan kameraman untuk houdinix pada malam tu.

Korang jgn lupa p final GBOB kat planet hollywood 13/11 ni ok. Sekian saja, jgn lupa p sana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat