Hubungi Joe Labu

Hubungi Joe Labu

Kalau rasa rasa nak belanja makan dengan joe labu, atau rasa rasa nak berbual-bual kosong, nak ajak makan teh ais, atau nak meluahkan apa sahaja tentang masalah negara, boleh hubungi aku dengan isi borang di bawah. Nak cepat sangat boleh email ke faizsaaid17@gmail.com atau call 0163944294.

Kalau rasa nak tahu pasal business, nak belajar pasal penulisan blog, teknik mata khidir, teknik halimunan, teknik bermain harmonika, teknik menulis coding matlab, teknik baca sajak, teknik menulis artikel viral, eh macam macam lagilah, korang isi je form kat bawah nih.

Ataupun korang rasa baca artikel dalam blog nih membuatkan korang rasa bersemangat nak kahwin lagi, sedih sampai keluar air mata, pun boleh luahkan perasaan korang kat bawah nih, ada masa aku baca.

Faiz Saaid

Seorang yang kacak berambut kerinting yang suka menulis idea merapu. Kalau ada cerita, semua cerita dia nak ulas dengan pandangan mata beliau yang sepet

Leave a Reply

CommentLuv badge

Close Menu