INNERGIE – Gajet Cantik Bergaya

INNERGIE , syarikat pengeluar gajet paling cool, anak syarikat DELTA, telah melancarkan secara rasmi produk mereka di Malaysia. Bertempat di Talent Lounge Damansara Perdana, Produk Innergie ini macam-macam ada, antaranya ialah USB hub, travel adapter dan macam-macam lagi. 
travel adapter best

Mana Nak Dapat Produk Innergie ?

Produk ini ada macam-macam. Macam aku cakap tadi, antara produk yang best ialah USB hub charger ini. hahaha, tengok , kalau ada bini 3, anak 3 orang, atau gajet ada banyak, korang boleh terus masuk, toksahlah berebut-rebut ok. Yang ni memang speed charger yang best. Sangat elegen kotak dia, design putih berseri-seri. Memang sempoi punya. Kalau rasa nak beli jugak nih, korang bolehlah pergi ke Harvey  Norman, dan banyak tempat lagi. Tak pun korang layan je kat Lazada dan banyak kedai online lain. Oklah, apapun layan gambar jelah dulu, produk Innergie ni memang best. Sekitar majlis pelancaran Innergie. Ok, nantikan review travel adapter pulak selepas ini.
produk gajet mantap
charger canggih innergie
awek pegang handphone

amoi cun

4 comments on “INNERGIE – Gajet Cantik BergayaAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge