Instant Articles Facebook

Alhamdulillah, abam joe pagi semalam bukan facebook, tengok report fb dah hantar, setelah sekali gagal kerana format yang tak sama, akhirnya mereka approved artikel abam Hhahaha. alhamdulillah, berjaya jugak. Nampaknya lepas ni kena lebih agresif promote cerita cerita best untuk pembaca Diet Diet Sihat.
Pelaburan nak buat blog baru, self-hosted wordpress nih, bukan sedikit, mengharapkan pulangan yang besar, tapi bukan cepat, tapi ianya projek jangkamasa panjang. Kalau sekadar nak update blog, tapi lepas tuh malas nak update, tak buatlah blog wordpress nih. Apa yang penting, kitorang teruskan branding, Diet Diet Sihat, akan menjadi branding terkenal di Malaysia pada December 2017, kami target nak 500k LIKERS .Aminn

2 comments on “Instant Articles FacebookAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge