Ireach Fit 2016

Refleksi 2016 ialah tahun #ireachfit2016
The best program !!!
Nanti sambung, kat langkawi nih !!!
Ok sambung balik. Program ireach yang dilancarkan dan diilhamkan oleh beberapa leader ireach ni membuat kami tak senang duduk, sebab nama pun kena fit, jadi semuanya perlukan kekuatan fizikal dan mental.
Ada 3 program best yang kitorang join, satu walk4humanity, lepastuh ireach broga dan last sebelum puasa ialah ireach bowling.
Semua program ni ada cabaran cabaran dia. Paling tak ingat sekali ialah ireach broga. Pencapaian untuk diri sendiri bila dapat rasa jugak panjat bukit broga nih. Selalu ramai dah panjat. Tapi bila kami naik sendiri , baru tahulah rasa penat perit tuh, kalau tak naik, tak boleh sembang lagilah hang power ke tidak, campur lelemak di badan nih.
Tapi semestinya ireachfit program yang mencabar minda dan kecergasan badan. Jangan sampai hilang keseimbangan, habis woo.
Memang gaban

0 comments on “Ireach Fit 2016Add yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge