Ireach Super Star

Alhamdulillah, dalam banyak-banyak perancangan, jadual, aktiviti, kelas, perayaan, lawatan , dan macam-macam lagi, walaupun muhyidin yasin dah tubuhkan parti politik pribumi bersatu padu, tapi saya tetap nak ke satu program anjuran ireach yang akan diadakan pada 20 haribulan ini. 
Program ini yang best adalah meraikan semua orang yang berjaya dalam bulan 4 sampailah bulan 7, Semuanya cemerlang dalam bidang shaklee dan pemasaran. Nak tahu jugak rahsia diorang ni yang hebat belaka, jual botol vivix berkilo-kilo, berkotak-kotak. Ada juga yang dulu gemuk jadi kurus, ada yang naik rank dan macam-macam lagi cerita best kat sini.
Tapi paling menarik bagi saya sendiri tentu sekali cerita dan gossip panas dari Orlando, delegasi Shaklee malaysia yang berjaya ke sana, mereka kata nak buat sharing sikit pasal Orlando, mungkin akan baca cerita sejarah penubuhan orlando, ataupun mungkin nak cerita pengalaman pergi ke angkasa bersama adik beradik Kelly . Hooo, semuanya menarik di sana, tak pun pengalaman pergi shopping perabis duit. Takpa kita tunggu cerita menarik mereka di sana.
Apapun kalau ada rezeki, insyaallah dapat join program ini. Sebab petang tuh lagi ada sesi muzakarah ireach, sesi special lain dari yang lain. Alhamdulillah, moga ada rezeki jiwa ada di sini, dan jasa juga ada di program yang power lagi best ini. Amin

0 comments on “Ireach Super StarAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge