Isharefans Scam Terancang ?

Isharefans Scam Terancang ?

𝗙𝗔𝗦𝗔 𝗞𝗘-6 𝗕𝗔𝗞𝗔𝗟 𝗕𝗘𝗥𝗟𝗔𝗞𝗨?

APA MAKSUD SCAM TERANCANG..

SCAMMER tidak semestinya ambik duit hari ni esok dia lari..itu standard peragut je bang. Apa barang scam 1000, 2000 je.

𝗡𝗮𝗸 𝘀𝗰𝗮𝗺 𝗯𝗶𝗮𝗿𝗹𝗮𝗵 𝗽𝘂𝗮𝘀 𝗵𝗮𝘁𝗶 𝗸𝗮𝘂𝘁 𝗯𝗲𝗿𝗮𝘁𝘂𝘀 𝗷𝘂𝘁𝗮, 𝗻𝗮𝗸 𝗱𝗮𝗽𝗮𝘁 𝗯𝗲𝗿𝗮𝘁𝘂𝘀 𝗷𝘂𝘁𝗮 𝗶𝗻𝗴𝗮𝘁 𝘀𝗲𝗻𝗮𝗻𝗴 𝗸𝗲.

1. Nak 100 juta at least kena ada ahli yang membeli pakej nilai RM 1000 sekurang2nya perlu ada ahli yang membeli lebih kurang 100 000 orang. Macamana nak dapat 100 000 ahli?

2. Untuk menarik lagi ramai perlu ada testimoni, jadi dengan membayar ahli yang terawal la dapat menarik ahli baru. Tapi dalam semua ahli yang masuk adakah mereka membeli pakej?

3. Dengan promosi secara percuma yang ditularkan dan testimoni yang ada akan menjadi modal untuk tarik ahli-ahli melabur dengan pembelian pakej tersebut.

4. Duit hasil pakej yang dijual mereka akan gunakan untuk membayar ahli dan dalam masa yang sama mereka kumpul RM 100 juta tu.

5. Cukup ke ahli 100 000? Tak cukup! Sekurang-kurangnya perlu ada 1 juta ahli untuk mereka mula membuat onar dan melarikan diri.

6. 𝗗𝗮𝗵 𝗰𝘂𝗸𝘂𝗽 𝗥𝗠 100 𝗷𝘂𝘁𝗮, 𝗺𝗲𝗿𝗲𝗸𝗮 𝗮𝗸𝗮𝗻 𝗰𝗿𝗲𝗮𝘁𝗲 𝗽𝗲𝗹𝗯𝗮𝗴𝗮𝗶 𝗺𝗮𝘀𝗮𝗹𝗮𝗵 𝗺𝗲𝗿𝗲𝗸𝗮 𝗮𝗸𝗮𝗻 𝗯𝘂𝗮𝘁𝗸𝗮𝗻 𝗮𝗸𝗮𝘂𝗻 𝗸𝗮𝘂 𝗱𝗶 𝗯𝗮𝗻𝗻𝗲𝗱 𝗮𝘁𝗮𝘀 𝗽𝗲𝗹𝗯𝗮𝗴𝗮𝗶 𝗮𝗹𝗮𝘀𝗮𝗻, 𝗺𝗲𝗿𝗲𝗸𝗮 𝗮𝗸𝗮𝗻 𝗻𝗮𝗶𝗸𝗸𝗮𝗻 𝗵𝗮𝗱 𝗺𝗶𝗻𝗶𝗺𝘂𝗺 𝘂𝗻𝘁𝘂𝗸 𝗽𝗲𝗻𝗴𝗲𝗹𝘂𝗮𝗿𝗮𝗻 𝗱𝗮𝗿𝗶 100 𝗺𝗲𝗻𝗷𝗮𝗱𝗶 200 𝗮𝘁𝗮𝘂 𝗹𝗲𝗯𝗶𝗵. 𝗠𝗲𝗿𝗲𝗸𝗮 𝗮𝗸𝗮𝗻 𝗯𝘂𝗮𝘁𝗸𝗮𝗻 𝘁𝗮𝘀𝗸2 𝘆𝗮𝗻𝗴 𝗱𝗶𝗯𝗲𝗿𝗶 𝗺𝗲𝗻𝗷𝗮𝗱𝗶 𝗹𝗲𝗯𝗶𝗵 𝘀𝘂𝗸𝗮𝗿, 𝗺𝗲𝗿𝗲𝗸𝗮 𝗯𝗮𝗴𝗶 𝗮𝗹𝗮𝘀𝗮𝗻 𝗱𝗼𝘄𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲 𝗮𝘁𝗮𝘂 𝘂𝗽𝗹𝗶𝗻𝗲 𝗯𝗲𝗿𝗺𝗮𝘀𝗮𝗹𝗮𝗵 𝗱𝗮𝗻 𝗺𝗮𝗰𝗮𝗺2 𝗹𝗮𝗴𝗶 𝗺𝗲𝗿𝗲𝗸𝗮 𝗮𝗸𝗮𝗻 𝗯𝘂𝗮𝘁 𝘀𝘂𝗽𝗮𝘆𝗮 𝗮𝗵𝗹𝗶 𝗴𝗶𝘃𝗲 𝘂𝗽 𝗱𝗮𝗻 𝘁𝗶𝗱𝗮𝗸 𝗺𝗲𝗻𝘆𝗮𝗹𝗮𝗵𝗸𝗮𝗻 𝘀𝗲𝗽𝗲𝗻𝘂𝗵𝗻𝘆𝗮 𝘀𝘆𝗮𝗿𝗶𝗸𝗮𝘁.

7. Akhir kata majulah Scammer untuk negara.Lagi sedih MANGSA belum dapat terima kebenaran yang mereka TERJEBAK SKIM MACAU TERANCANG ..Bab Kata Orang – ON THE WAY TERSONTOT..

Admin IshareFans APPS Scammer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat