JOM HEBAT KL FANTASTIC

Alhamdulillah, sungguh sungguh sungguh Bersemangat hari ni, dapat join seminar Jom Hebat KL yang katanya buat last minit, tapi tak sangka penuh sampai ada yang duduk dekat lantai. Tapi memang Master Lyna dan Master Z pun takda sit VIP , massive respect. Tapi banyak gila belajar dan ILMU YANG BERMANFAAT . jom kita SHARING sikit untuk pembaca semua !!!

1. Kenapa Shaklee oleh Salwa Saleh

Masa sesi Salwa tadi, kami dah terlambat sebab kena gerak pergi Glen Marie, Arreessa terlampau lapar, stress bebenor kami, apapun kami pun makan dulu lah. Lapar juga rasanya. So bila masuk tgk dah mula dah. Kenapa shaklee ? Bukan syarikat lain macam macam MLM burung ? Takpun syaikat emas kopi dan sebagainya. Memang bertuah kami dapat join group yang hebat. Lady Boss memang gilo gempak !!!!

2. Salah Faham MLM oleh Master Zainul

Hoo topik paling penting sebagai penggiat, yang baru nak mula busineaa MLM, lagi lagi Shaklee. Kena fahamkan konsep pengedar, barang MLM mahal, upline goyang kaki dan sebagainya. Semuanya kalau korang betul betul nak tahu, boleh cerita lebih lanjut lagi. Tapi terasa jugalah tempias MLM ni kepada Shaklee. Bila orang lain join MLM, semuanya dah melabel MLM tak bagus.

3. Mengurus  Kejayaan oleh Master Lyna

Satu topik yang penuh dengan kata kata sakti untuk kita faham niat kita untuk buat business.Apapun korang tentu faham, kenapa kita perlu buat business, business ni bukan upline kita punya, kita yang nak buat business ni jadi maju dan terus maju. Hidup ni bukannya orang lain pandu, kita sendiri yang memandu ke arah kejayaan !!!!

4. Kisah Inspirasi oleh Nad Zaim

Sesi ni penuh bersemangat , geng lady boaa menyanyi lagu faizal tahir. Hoo. Memang sungguh best ,  penuh emosi best dan suka dan duka. Rasa sedih pun ada. Tapi semangat orang Kuala Pilah memang dasyat. Antara tips penting dari Nad Zaim 
  1. Betulkan niat
  2. Minta restu suami  dan ibu bapa
  3. Keluar dari comfort zone
  4. Jangan meroyan
Banyak lagi tips tu, takpa tu nanti kita tengok balik nota ok. Apapun sesi Nad Zaim memang best FANTASTIC !!!  APAPUN Jom hebat tadi berlangsung dengan lancar .Paling kagum ialah dapat mengumpulkan group Suami ASB . Yehhaaaa !!!!

 
ASB,shaklee,suami,sayang,poligami,business
ASB !!!1

0 comments on “JOM HEBAT KL FANTASTICAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge