FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Jumaat Sabtu

Jumaat Sabtu

August 9, 2009 at 9:06 AM
Jumaat- saya pergi ke rumah pena untuk menjual buku kak long bertajuk Badrul Bambi, tapi berpeluang baca sajak sambil meniup blues harmonika. selepas itu sempat saya dan isteri singgah ke studio basith di puchong, dan jamming bersama TF3. Lamo jugaklah tak dengar penangan Akmal, Basith, dan Faie . Malam tu balik memang penat, dan memenat kan.

Sabtu-Saya pergi kenduri Angah anak datuk Azmi, waduh memang dasyat lah. Tapi tak sangka lak, my wife jumpa kawan lama dia, yang rupanya sepupu angah ni. Dulu katanya memang rapat masa sekolah rendah kat lenggong, huhuhu. Lepas tu kami singgah jap kat wisma bentley, nak tgk bebudak miura , bob, onnie, semua crew-crew badger. Waduh, memang selamba dah standby harmonica satus et, pastu terus join bebudak miura, dengan memakai baju Badger, jammming dengan diorang 2 lagu. Ni memang pertama kali Miura Perform, sejak 2005 (kata pejay).

Tahniahlah kepada yang berjaya, malam ni kami penat betul , huhuhuu

Leave a Reply

Open chat