Kedai Maya

Alhamdulillah, buat masa sekarang nih, ada satu brand terpadu dalam sejarah dunia, tak sangka boleh buat kedai macam nih, boleh jadi pusat penyebaran maklumat, viral artikel kesihatan dan macam macam lagi. Hahahah,boleh dikatakan kalau bab kedai tuh banyak, tapi kalau branding tuh, adalah dua tingga brand yang sedang diusahakan untuk berjaya setanding Metallica.
kedai online jual barang branding diri

FAIZ SAAID

Yang ni lebih kepada peribadi, jawabnya kalau bab peribadi nih, cerita pun peribadi, tapi ada jugak yang mengkritik dan sangat berat kandungannya. Contoh dah macam-macam, sampai dulu ada zaman JDT nak up, tetiba artikel jadi viral, zaman tuh rajin tuis pasal bolasepak malaysia.


DIET DIET SIHAT

Yang ni usaha sama dengan puan Ainul Fadzilah Mustafa, usahakan, yang ni ada macam macam, bermula dengan page Diet Diet Sihat, lepas tuh buat blog, lepas tuh ada instagram, tumblr, twitter, hahaha, ada business kad lagi. Layan weih, kat sini kitorang buat artikel viral, misi untuk membuat artikel tentang kesihatan dan memberi kesedaran kepada rakyat malaysia. Cerita nak naikkan likers ni boleh refer kepada post sebelumnya.

HARMONIKAWAN

Saya tetap dengan hobi bermain harmonika, saya buat satu blog khas kepada kengkawan, tak kisahlah muda ke tua ke, janji dia main harmonika, apa saja harmonika, semua masuk sekali. Yang ni meraikan semua pemain harmonika dalam dunia, dari yang tak pandai langsung sampai lah tahap dunia, semua saya bedal masuk dalam nih. Movie ada harmonika pun saya bedal jugak, kalau saya rajin update.

PENJUAL ANGGUR TERBAIK

Yang ni adalah blog bebas, kalau rasa ada benda yang menarik dalam dunia nih, sebagai pelajaran, saya copy masuk dalam blog nih, ada nasihat nasihat berguna, semua copy masuk, ok done, lepas tuh promote. Kekadang tuh viral ,kekadan tak, hahaha. Layan jelah.

MUSCADINE DIET 

Yang ni adalah blog bebas, kalau rasa ada benda yang menarik dalam dunia nih, sebagai pelajaran, saya copy masuk dalam blog nih, ada nasihat nasihat berguna, semua copy masuk, ok done, lepas tuh promote. Kekadang tuh viral ,kekadan tak, hahaha. Layan jelah. l kena update, english international, so so many many promoting , yehaaa

3 comments on “Kedai MayaAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge