FAIZ SAAID

Blog Orang Selangor

Kelab POP

Kelab POP

March 29, 2009 at 6:58 PM
Aduh, memang mahu ku ceritakan pengalaman kelab pop ni. Bermulanya begini

Bassith ada call aku, dia ajak aku main harmonica untuk rancangan astro. pastu aku pun setuju. Pastu, geng production pun datang sutdio basith, tgk kitaorang nye show. Nampaknya macam ok. So diorang pun bagilah set lagu lagu yang nak kena main. Adui, sekali 24 lagu beb. Gua terpaksa lepak studio bassith, tido sana tu, memang tak tahan.

Hari ahad yang dijanjikan. Gua pun ke studio ali bawal kat pj. Alamak, susahlah pulak, kena p kenduri ayam, dan terus naik teksi p pj, mau kena 20 ringgit. Aaah, layan jelah. Gua datang dengan t-shirt transformers. Memang selamba kaw kaw je. Tapi bila dtg producer, gua kena tegur, adui, pakaian memang selekeh gile, HHAHAHA. Masuk tv memang kena smart, hahaha(tapi artis pompuan pakai seksi bolehlah pulak). Tapi gua teruskan je perjuangan. Haritu memang pening kepala, selsema. Mahu 3 episod sekali jalan. Pancit yang amat hehehe.

Esok hari isnin tu gua dah tekad, kalini pakai smart skt, dengan kemeja playboy biru gelap, dan kasut but hitam. Kalini producer kata warna gelap sangat pulak. Adui. Takpalah, jalanjelah. Kali ni dua lagu. Tapi satu episod tu gua rekod ngan raja raja lawak astro. Hahahaha, emmang pecah perut nya. Lawak teramat dengan gaya diorang yang merapu lawak. HAHAHA.

PAstu sabtu minggu depanlak, tunang gua ikut sekali. Memang layan, kali berbjau kemeja merah dan selauar hitam kasut hitam. Nampaknya, pakaian kalini ok. Gua pun teruskan rekoding, dan akhirnya selesailah sudah. Terima kasih semua geng geng astro. Anda semua memang sempoi.

Sekarang ni tunggu bayaran je. Video yang gua curi curi leh tgk kat post sebelumni. Carilah sendiri ye. Ok bye.

Leave a Reply

Open chat