Kelahiran Arreessa Zulaikha

PADA 29 SEPTEMBER 2010

Masa tu bawak Ainul Fadzilah Mustafa pergi check up minggu keberapa tah, anak pertama kami dalam kandungan. Bila doctor check, doctor kata, nak kena bawa keluar dah. Hahhaa, gile lah terkejut. Tapi doctor Zamri DEMC tu kata nak check dulu, baby stabil ke tidak, kalau stress sangat jawabnya, kena bawak keluar jugaklah harituh jugak. Lepas dah check , ok doktor kata, kita akan bawak baby keluar pada 1 OCTOBER 2010, hahaha. Ini memang terbaik punya, pada hari jumaat. Sebab doctor kata baby tali pusat pendek, dah songsang, jawabnya, kena bedah kat perutlah.
menunggu di DEMC shah alam

PADA 1 OKTOBER 2010 

memang saya pakai baju melayu biru siap semua, nak menyambut anak pertama, hahah, takdadah perasaan berdebar tuh, sebab semuanya dah standby, tinggal nak sambut je. Pembedahan berjaya dilakukan dan baby selamat dikeluarkan pada pukul 10.46 pagki. Hhahaha. Itulah tarikh keramat saya terus dapat pangkat BABAH. Perkataan babah tuh pun dah ada siap-siap, sebab anak sedara selalu panggil babah.
Semuanya pasal 10, hahahha, lahir di selangor ko d IC – 10. Itulah anak pertama kami Arreessa Zulaikha . sekarang dah 6 tahun besor panjang dah, hahaha.

0 comments on “Kelahiran Arreessa ZulaikhaAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge